Zo krijg je een blije baby

Alles over slapen, groeisprongen en eten voor kleintjes tot 1,5 jaar

  • Auteur: Stephanie Lampe
  • SKU: 9789490023041
  • Verschenen: 18-09-2014
  • Leverbaar: Niet beschikbaar
  • Druk: 3e druk
  • Productvorm: Zachte kaft
  • Taal: Nederlands
  • Uitgever: Van Mama
  • Aantal pagina's: 236
€ 19,95

Omschrijving

Zo krijg je een BLIJE BABY. Alles over slapen, groeisprongen en voeding voor kleintjes tot 1 1/2 jaar

Van je baby direct een goede slaper maken? Of een goede eter? Hoe je dit doet, een blije baby krijgen, lees je in dit boek. En ook als dat niet echt vlot gaat, omdat er bijvoorbeeld groeisprongen of onruststokers zijn, kun je kun je je baby met de tools en ritmes in dit boek weer lekker laten slapen, eten en groeien.

Het kan soms een heel gepuzzel zijn, want alles werkt op elkaar in. Een goed slapende baby kan goed groeien en zal beter eten. Door te groeien en te bloeien kan een baby weer beter slapen en eten. Door goed te eten kan hij weer groeien en lekker slapen. Tijd dus voor een complete aanpak.

De gebruiksaanwijzing voor een blije baby
De unieke aanpak in dit boek gaat uit van je baby's leeftijd en natuurlijke ritmes, zijn eigen tempo en behoeften. Belangrijke zaken als hechting en een flinke dosis liefde staan voorop. Het werkt als een recept: met de ingredienten ontwikkeling, voeding en slapen 'bak' je een blije baby. Je leest alles over ontwikkeling en groeisprongen, over voeding en vaste hapjes en over slapen en een goed slaapritme. Natuurlijk vind je ook uitgebreide tips & tricks om je kleintje te laten doorslapen. Met handige schema's en voorbeeldritmes. Inclusief een slim voedselintroductieplan dat je kunt volgen, of je nu de voeding prakt of Rapley 'doet', biologisch of traditioneel eet, volgens de schijf van vijf of de zandloper. Maak van je kleintje een smulpaapje, slaapkopje en bovenal: een blije baby!

Zo krijg je een blije baby is het 7e succesboek van de slaap- en babydeskundige met bewezen succesmethodes en unieke koelkastschema's:
- Alles over groeisprongen
- Alles over (goed) eten
- Alles over (door)slapen
- Unieke aanpak
- Praktische schema's
- Handig voedsel­ introductie overzicht

Derde druk!

Over de auteur
Stephanie Lampe is slaap- en onrustdeskundige, babyfluisteraar en en een mama met een missie, namelijk alle ukjes een heerlijke start geven. Ze is onder meer vaste deskundige bij diverse media en oprichtster van Stichting Onrustige Baby. Stephanie is gespecialiseerd in slapen, voeding en ontwikkeling bij kleintjes tot de leeftijd van vier jaar. Ze is auteur van diverse top-15 boeken, waaronder Mama! Alles over je eerste jaar als moeder (2006), Baby in een ritme (2009), Baby Reflux of darmkrampjes? (2011), Baby in een droomritme (2012) en Dreumes in dromenland (2013), Baby Reflux & andere onruststokers en deze Blije Baby. Ze is mama van drie dochters en een zoon.
Baby Reflux
Baby Reflux

Is je baby onrustig? Spuugt of slikt hij vaak?
Zijn de slaapjes kort en ben je de hele dag (en nacht) in de... € 24,95